Hygiëne en gemak

Efficiënte bedrijfsvoering

Door het plaatsen van de invoer punten in de keuken, daar waar het afval vrij komt. En door gebruik te maken van Vacuüm transport. Wordt de interne logistiek tot een absoluut minimum beperkt.
Vraag offerte aan
Milieubwust ondernemen

Minder transportbewegingen

Er wordt in het ontwerp rekening gehouden met de positie van het leegzuigpunt. Deze wordt zo geplaatst dat het voor de dienstverlener eenvoudig is de tank snel en efficiënt te legen.
Vraag offerte aan
Inzicht

Inzicht in afvalstromen

Greenpoint Solutions beschikt over een uitgebreid web portaal, hierop wordt de data uit de diverse systemen verzamelend en weer gegeven. Er kunnen rapportages worden gegenereerd. En de data kan worden gebruikt voor benchmarking. Ook wordt deze data ingezet voor het zo efficiënt mogelijk plannen van de dienstverlening.
Vraag offerte aan
Efficiency

Optimale recycling

Wij benaderen het materiaal als grondstof in plaats van afvalstroom. Door gebruik te maken van diverse keten partners wordt er continu gezocht naar nieuwe mogelijkheden voor het zo hoogwaardig mogelijk recycling van het organisch materiaal.
Vraag offerte aan

Orbisk zorgt voor een
gemiddelde besparing van
55 duizend euro per jaar

Orbisk meet en herkent wat voor soort voedsel er wordt weggegooid, in welke hoeveelheid en op welk moment van de dag. Zo krijgen we meer grip op voedselverspilling.

Blijf op de hoogte

Met ons enthousiaste team werken we iedere dag aan nieuwe ideeën, om keuken-afval nóg efficiënter af te kunnen voeren. Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf je in op de nieuwbrief.