Wij zijn een familiebedrijf, actief sinds 2006. Ons bedrijf ontwikkelt oplossingen die bijdragen aan het verbeteren van logistieke processen rondom organisch afval. Daarnaast proberen wij met diverse partnerships bij te dragen aan het verminderen van verspilling en het optimaliseren van recycling.

Innovatie en eenvoud
Innovatie en eenvoud zijn belangrijke aspecten binnen al onze processen, wij zijn constant bezig met het verbeteren van de door ons ontwikkelde technieken aan de hand van vragen en feedback vanuit onze klanten. Daarnaast zorgen wij dat voor ons klanten dat alles wordt geregeld, van aanleg tot onderhoud oplossen van problemen en het afvoeren van het organisch materiaal

Maat werk is onze standaard
Wij leveren maatwerk en gestandaardiseerde opstellingen. Wij maken gebruik van vacuüm techniek voor transport en opslag. Onze producten zijn geschikt voor plekken waar veel organisch materiaal vrij komt. Van hotel, restaurant tot zorg en industrie, waaronder grote hotelketens, evenementenhallen, bedrijfskantines en ziekenhuizen in binnen en buitenland.

Blijf op de hoogte

Met ons enthousiaste team werken we iedere dag aan nieuwe ideeën, om keuken-afval nóg efficiënter af te kunnen voeren. Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf je in op de nieuwbrief.